Wat vinden onze huurders?

Door de jaren heen heeft Marcel van Hooijdonk een groot aantal tevreden huurders gehad, waarvan sommige nog steeds huurder zijn. Wat zeggen zij?

"Marcel is gemakkelijk in de omgang"

Marcel is erg gemakkelijk in de omgang. Als ik ergens problemen mee heb, kan ik hem altijd bereiken. Hij reageert direct en komt snel met een oplossing die voor beide partijen in het voordeel werkt.

Fikret,

langdurig huurder

Deze referentie lezen

"Bedankt Marcel!"

Na een moeizame en lange zoektocht naar een kamer kwam ik uit bij Marcel van Hooijdonk. Ik ben vorig jaar gestart met mijn studententijd, waardoor ik op zoek was naar woonruimte in de buurt. Marcel had woonruimte in de aanbieding waarin ik geïnteresseerd was. Niet veel later was alles geregeld! Ondanks dat er grote woningnood voor studenten is heb ik toch een kamer bij Marcel kunnen vinden. Hartelijk bedankt!

Emiel,

langdurig huurder

Deze referentie lezen

"Communicatie verloopt soepel"

In de afgelopen periode heb ik redelijk wat contact gehad met Marcel van Hooijdonk en kan eigenlijk alleen maar stellen dat hij altijd goed te bereiken is communicatie soepel verloopt. Er zijn momenten voorgekomen dat er iets hersteld moest worden en dit werd tot op heden altijd snel opgepakt.

Evert,

langdurig huurder

Deze referentie lezen

"Marcel is goed te bereiken"

Ik heb Marcel van Hooijdonk altijd goed weten te bereiken. Ik vraag dan ook niet veel, maar hij laat me niet zitten als ik hem ergens voor nodig heb.

Robin,

langdurig huurder

Deze referentie lezen

Kunnen we je helpen?

Loop je ergens tegenaan, wil je meer weten over de beschikbare woonruimten of heb je een andere vraag? Marcel van Hooijdonk helpt je met al je vragen over Kamerverhuur Amsterdam.

Mail ons
info@zuylenstaete.nl

Ma. t/m vr. van 09.00 tot 17.00