Over Amsterdam

Behalve de hoofdstad is Amsterdam ook de grootste stad van Nederland. En dat merk je. Het is er altijd druk, maar ó zo mooi. Amsterdam combineert historie met haar eigen tijd, waardoor het fijn vertoeven is. De eeuwenoude grachtenpanden blijven iets moois hebben.

Trek van de populaire winkelstraten zo naar de Dam, waar straatmuzikanten je vermaken. Dankzij het toeristische karakter van de stad is er altijd wat te doen. En dus ook zeker voor studenten.

Stadsdelen

Amsterdam is verdeeld onder verschillende stadsdelen, zoals Westpoort, Amsterdam Nieuw-West, Amsterdam-Zuid(oost) en Amsterdam-Noord. De meeste hogescholen zijn te vinden in het centrum of daar vlak omheen, waardoor de bereikbaarheid goed is. Sowieso heeft de hoofdstad op het gebied van openbaar vervoer alles goed geregeld. Zo kun je behalve van de bus en de trein, ook gebruik maken de metro en de tram.

Shoppen

Winkelen doe je uiteraard in de bekende Kalverstraat, waar je alle bekende winkelketens vindt. Mocht je eens flink geld uit willen geven, dan kun je altijd nog naar de P.C. Hooftstraat. Alle premium merken, zoals Louis Vuitton, zijn gevestigd in deze bekende straat. Een kijkje nemen kan geen kwaad, als is het maar om al het moois te zien dat de PC te bieden heeft.

Je kunt ook één van de leuke marktjes in Amsterdam bezoeken, waarvan er altijd wel één te vinden is in verschillende stadsdelen. Denk aan bijvoorbeeld de Dappermarkt in Amsterdam-Oost, waar je iedere dag (behalve zondag) terecht kunt.

Ons actuele aanbod vind je hier

Amsterdam heeft alles te bieden wat een student nodig heeft. Supermarkten op loopafstand, openbaar vervoer waarmee je binnen afzienbare tijd van A naar B komt, de vetste uitgaansgelegenheden en niet geheel onbelangrijk: Kamerverhuur Amsterdam heeft woonruimten!

Kunnen we je helpen?

Loop je ergens tegenaan, wil je meer weten over de beschikbare woonruimten of heb je een andere vraag? Marcel van Hooijdonk helpt je met al je vragen over Kamerverhuur Amsterdam.

Mail ons
info@zuylenstaete.nl

Ma. t/m vr. van 09.00 tot 17.00