Nieuwe werknemers gezocht door Marcel van Hooijdonk in en nabij Amsterdam

 01/10/2021

In Nederland is het een veel voorkomend probleem dat studenten geen kamer kunnen huren. De oorzaak hiervan is dat er meer vraag is dan aanbod op de woningenmarkt. Marcel van Hooijdonk probeert dit probleem tegen te gaan door bijvoorbeeld leegstaande panden te kopen en ze te transformeren in goed woonbare ruimtes.

Voor het maken van nieuwe woonruimtes moet eerst opzoek gegaan worden naar lege panden. Dit zijn vaak panden waar heel veel aan gedaan moet worden. Marcel van Hooijdonk heeft de lef en inzet om hier telkens opnieuw aan te beginnen zodat jij een mooie plek hebt om te wonen.

Werken bij Marcel van Hooijdonk betekent dat je terecht komt in een gezellig team. Omdat het bedrijf niet alleen panden beheert, maar ook opknapt zijn er tal van verschillende functies binnen het bedrijf. Hier zit altijd de juiste functie bij die bij u past!

Doordat Marcel van Hooijdonk steeds meer vastgoed koopt en beheert, groeit het bedrijf zeer snel. Hierdoor zoeken wij jou! Ben jij toevallig opzoek naar een baan en wil je het liefst werken in de vastgoed branche? Dan is dit je kans om dit te doen. Op https://www.werkenbij-marcelvanhooijdonk.nl/ kun je snel en eenvoudig solliciteren of contact opnemen.

Gerelateerd nieuws

Geneeskunde opleiding in Amsterdam opnieuw minder populair

Lees dit bericht

Nieuw landelijk actieplan om het kamertekort voor studenten tegen te gaan

Lees dit bericht

Laagste opkomst ooit voor de gemeenteraadsverkiezingen in Amsterdam

Lees dit bericht