Amsterdamse studenten gunnen Amalia ook haar studententijd

 18/10/2022

Studenten leven momenteel heel erg mee met prinses Amalia. Zij moest Amsterdam verlaten vanwege ernstige dreigingen. Hierdoor mist ze momenteel veel sociale dingen die juist nu een essentieel onderdeel van het studentenleven zijn. Medestudenten hopen vanwege deze reden dan ook dat ze zo snel mogelijk weer naar de universiteit kan komen.

Medestudenten gunnen Amalia studententijd| Kamerverhuur Amsterdam

Beveiliging

Voor onbepaalde tijd zal prinses Amalia voorlopig haar studentenleven even stop moeten zetten en woont ze weer terug bij haar ouders in Den Haag. Wel komt ze af en toe nog op de universiteit om haar opleiding te volgen, maar gaat daarna weer direct naar huis. De komst van de prinses op de universiteit heeft veel stof doen op waaien. Veel studenten vonden het zeer bijzonder, maar sinds die dag stond er ook overal zichtbare beveiliging op en rond de universiteit.

Goede cijfers

De ouders van Amalia proberen het vooral zeer optimistisch in te zien, ondanks dat het niet fijn is voor Amalia. Zo zeggen de ouders dat ze nu misschien wel hogere cijfers kan halen, aangezien zij zich kan focussen op school. Toch valt het halen van goede cijfers niet alleen onder het beleven van een mooie studententijd. Daarom hopen zij dat de dreiging snel over zal gaan.

Gerelateerd nieuws

Kleding ruilen in Amsterdam

Lees dit bericht

Vanwege de registratieplicht in Amsterdam verliest Airbnb meer dan 75% van de woningen in de hoofdstad van Nederland.

Lees dit bericht

Geen nieuwe studentenkamers vanwege vliegtuigen in Amsterdam

Lees dit bericht