Sinds kort heeft Marcel van Hooijdonk een nieuwe persoonlijke website

 10/12/2021

Marcel van Hooijdonk is een bekende naam wat betreft vastgoed in Nederland. Deze vastgoedhandelaar transformeert oude leegstaande panden naar huurwoningen. Zijn doel is hiermee om panden die geen functie meer hebben te transformeren zodat ze wel weer een functie krijgen. Met deze visie pakt hij door en probeert hij leegstand tegen te gaan in Nederland.

De website is te vinden op www.marcelvanhooijdonk.nl. Deze website is echt een persoonlijke pagina van Marcel van Hooijdonk waar je bijvoorbeeld meer komt te weten over waar hij zijn inspiratie vandaan haalt. Zo zie je daarnaast bijvoorbeeld ook bepaalde projecten of bijzondere samenwerkingen.

Marcel van Hooijdonk is iemand die absoluut niet houdt van verspilling. Dit is de reden dat hij de leegstand in Nederland probeert tegen te gaan, waar tegenover staat dat hij het aanbod op de woningmarkt weer uitbreid. Het aanbod van zijn panden is ook terug te vinden op de website waardoor je altijd kan kijken of er nog een pand tussen zit voor jou!

Gerelateerd nieuws

Nieuwe werknemers gezocht door Marcel van Hooijdonk in en nabij Amsterdam

Lees dit bericht

Amsterdamse geneeskundestudenten zijn coronavrijwilliger

Lees dit bericht

VU Amsterdam in de lift

Lees dit bericht