Kleding ruilen in Amsterdam

 02/03/2023

Hoe kan het dat jouw buren altijd in zo’n leuke outfit lopen, maar dat jij nou nooit dat geweldige kledingstuk kan vinden in de winkel? Of heb jij even niet genoeg geld voor die ene hele mooie outfit die je hebt zien hangen? Dan is het Clothing Loop in Amsterdam misschien wel iets voor jou. Hier kan je jouw kleding ruilen met andere Amsterdammers.

Kleding ruilen in Amsterdam | Kamerverhuur Amsterdam

Clothing Loop

Zodra jij meedoet aan de Clothing loop krijg jij eens in de zoveel tijd tweedehands kleding van een andere Amsterdammer. Dit kost jou zelf helemaal niks, op het stukje na dat jij ook een aantal kledingstukken moet geven in ruil voor de andere. Op deze manier recycle jij als het ware je kleding en kost het je niks om nieuwe kledingstukken te krijgen.

Tassen met kleren

Het initiatief werkt heel simpel, zodra jij jezelf aanmeldt, komt er een Amsterdammer langs met een grote tas die helemaal vol zit met kleren. Vind jij iets leuks in deze tas? Dan mag jij dat pakken, zolang jij maar een kledingstuk terug in de tas doet. Daarna gaat de tas door naar de volgende groep en zo gaat deze bij iedereen steeds weer langs.

Gerelateerd nieuws

Laagste opkomst ooit voor de gemeenteraadsverkiezingen in Amsterdam

Lees dit bericht

Nederlandse studenten hebben vaker een bijbaan dan in andere Europese landen

Lees dit bericht

Geen huldiging bij het kampioenschap van Ajax voor de fans uit Amsterdam

Lees dit bericht