Uitgaan in Amsterdam

Het bruisende nachtleven van Amsterdam heeft geen verdere introductie nodig. Er is keuze in overvloed; waar je je ook bevindt, in de hoofdstad is overal wel iets te doen. Wij hebben de gaafste plekken voor je uitgelicht.

Leidseplein

Amsterdam is onderverdeeld in verschillende buurten met ieder een eigen karakter. Eén van de bekendste, en tevens het hart van de stad, is het Leidseplein. De bekendste kroegen en clubs zijn hier gevestigd. Maar ook vóór de nacht valt kun je genieten van een uitgebreid diner of een cocktail. Het plein wordt verder gekenmerkt door het feit dat er meer vertier is: theaters, bioscopen en het Vondelpark op loopafstand.

 

 

 

Rembrandtplein

Net als het Leidseplein, is het Rembrandtplein een bekende plek om ’s avonds en ’s nachts uit te gaan. Echter is het in tegenstelling tot het Leidseplein, vooral druk als de late avond valt. Het mooiste is dat iedereen door elkaar heen loopt: jong, oud, toeristen én natuurlijk studenten. Het Rembrandtplein behoort tot de populairste uitgaansgelegenheden van Amsterdam, met clubs als Escape, Prime en Claire.

 

 

 

Jordaan

Als je de echte Amsterdamse sfeer wilt proeven, ben je in de Jordaan aan het juiste adres. Het is een echte volksbuurt, waar je de geschiedenis letterlijk en figuurlijk kan voelen. De buurt staat bekend om haar ‘bruine’ cafés, die vaak ook echt bruin zijn.

 

 

 

De Wallen

Tot slot mogen de Wallen uiteraard niet ontbreken. De Wallen zijn met name bekend onder het grote (toeristische) publiek, waar het de fameuze naam Red Light District heeft, maar je kan hier ook uitstekend een drankje doen. Het gebied bevindt zich vlakbij het centrum, op slechts een paar minuten lopen van de Bijenkorf. Wanneer de avond valt, zul je merken dat er meer is dan alleen de rode lichten. Je kunt je uitstekend vermaken in één van de vele cafés.

 

 

 

Wat zeggen onze klanten?

Kamerverhuur Amsterdam is onderdeel van Marcel van Hooijdonk Real Estate. Door de jaren heen heeft Marcel van Hooijdonk een groot aantal tevreden huurders zijn diensten geleverd. Wat zijn de ervaringen?

"Marcel is gemakkelijk in de omgang"

Marcel is erg gemakkelijk in de omgang. Als ik ergens problemen mee heb, kan ik hem altijd bereiken. Hij reageert direct en komt snel met een oplossing die voor beide partijen in het voordeel werkt.

Fikret,

langdurig huurder

Deze referentie lezen

"Bedankt Marcel!"

Na een moeizame en lange zoektocht naar een kamer kwam ik uit bij Marcel van Hooijdonk. Ik ben vorig jaar gestart met mijn studententijd, waardoor ik op zoek was naar woonruimte in de buurt. Marcel had woonruimte in de aanbieding waarin ik geïnteresseerd was. Niet veel later was alles geregeld! Ondanks dat er grote woningnood voor studenten is heb ik toch een kamer bij Marcel kunnen vinden. Hartelijk bedankt!

Emiel,

langdurig huurder

Deze referentie lezen

Kunnen we je helpen?

Loop je ergens tegenaan, wil je meer weten over de beschikbare woonruimten of heb je een andere vraag? Marcel van Hooijdonk helpt je met al je vragen over Kamerverhuur Amsterdam.

Mail ons
info@zuylenstaete.nl

Ma. t/m vr. van 09.00 tot 17.00