Huren in Amsterdam?

Een woonruimte bemachtigen in Amsterdam is ongelooflijk lastig. Desondanks beschikt Marcel van Hooijdonk met Kamerverhuur Amsterdam over een actueel aanbod. Benieuwd geworden wat we in de aanbieding hebben voor je? Op deze pagina vind je meer informatie door naar beneden te scrollen.

Contact opnemen

Te huur: Gemeubileerde studio's ten behoeve van korte duur in Amsterdam

Het betreft volledig gemeubileerde studio's in de vorm van hotelkamers, voor een korte duur en dus een verblijf van zes maanden. Dankzij de centrale ligging zijn diverse voorzieningen nabij, zoals supermarkten en overige winkelvoorzieningen. Bushaltes en het station Slotermeer zijn op ca. 15 minuten loopafstand te bereiken en tevens is er een goede verbinding naar verschillende uitvalswegen. Binnen het complex bevinden zich meerdere faciliteiten en kunt u gebruik maken van de parkeergelegenheid rondom.

De studio's zijn voorzien van:

  • Meubilair
  • Badkamer met douche, toilet en wastafel
  • Kitchenette inclusief koffiezetapparaat, waterkoker, kookplaatje en magnetron

De huurprijs inclusief gas, water en licht bedraagt € 850.- per maand. Huurtoeslag is niet mogelijk.
Voor deze woning wordt een borg verlangd welke gelijk is gesteld aan eenmaal de gehele maandhuur.

Klik hier voor een overzicht van meerdere foto's en het inplannen van een bezichtiging.

Te huur: Enkele studentenkamers aan de Duivendrechtsekade, Amsterdam

In de Amsterdam-Oost, gelegen net boven het dorp Duivendrecht iets buiten het centrum van Amsterdam, bevindt zich dit studentenpand waar nog enkele kamers te huur zijn.

Kamerverhuur Amsterdam heeft nog enkele kamers in de aanbieding, met verschillende afmetingen tussen de 18m2 en 21m2. Alle woonruimten zijn netjes afgewerkt en voorzien van een eigen wastafel. De keuken en het sanitair worden gedeeld met een aantal medestudenten.

Aan de Duivendrechtsekade zijn met name verschillende bedrijven en kantoorpanden gevestigd, met uitstekende uitvalsmogelijkheden door de aanwezigheid van de snelweg A10. Op slechts tien minuten lopen bevindt zich het metrostation Spaklerweg, via waar je gemakkelijk kunt reizen naar Amsterdam Centraal als mede het centrum. Dit geldt ook voor de meeste hogescholen en verschillende locaties van universiteiten in Amsterdam.

De all-in huurprijs, inclusief gas, water licht en internet, varieert tussen de €575,- en €610,-, afhankelijk van het aantal vierkante meters.

Er dient een borg voldaan te worden van tweemaal de huurprijs en eenmalig service- en contractkosten van €250.

Duivendrechtsekade

Gelegen aan de Duivendrechtsekade bevindt zich dit complex, waarin meerdere studenten gehuisvest zijn. Er zijn parkeermogelijkheden dichtbij het gebouw en tevens gemakkelijk te bereiken via het openbaar vervoer (metro). Bij entree tot het pand begeef je je op de begane grond en zijn de overige woonlagen te bereiken met de trap of de lift.

Van de nog vier beschikbare kamers, heeft deze kamer een oppervlakte van achttien (18) vierkante meter (m2). Je beschikt over een eigen wastafel, verwarming, voldoende stopcontacten en uiteraard verlichting. De sanitaire voorzieningen (badkamer, toilet) deel je met maximaal vier studenten. De all-in huurprijs voor deze kamer bedraagt €575,- per maand.

Eén van de andere nog beschikbare kamers, zoals te zien op de foto hiernaast, heeft een oppervlakte van twintig (20) vierkante meter (m2). Naast de basisbehoeften als verwarming, diverse stopcontacten en uiteraard verlichting, beschikt deze kamer ook over een eigen wastafel. De volledig inclusieve huurprijs bedraagt voor de kamer - zoals getoond op de foto - in totaal €600,- per maand.

Deze kamer, met blauwe vloerbedekking zoals getoond op de foto, heeft een oppervlakte van in totaal eenentwintig (21) vierkante meter (m2). Met een aangenaam uitzicht en idem lichtinval is deze kamer fijn om in te verblijven. Ook nu beschik je over een eigen wastafel. De volledig inclusieve huurprijs bedraagt €610,- per maand.

Deze vierde, nog beschikbare kamer, is vrijwel een kopie van de kamer met de blauwe vloerbedekking. Tevens is de oppervlakte hetzelfde: eenentwintig (21) vierkante meter (m2). Ook hier is de lichtinval zeer aangenaam te noemen en bieden de ramen een fraai uitzicht. De volledig inclusieve huurprijs is dan ook hetzelfde: €610,- per maand.

De sanitaire voorzieningen, de douche en het toilet, worden gedeeld met een aantal medestudenten. De badkamer is praktisch en volstaat bij dagelijks gebruik.

Er zijn twee keukens aanwezig in het pand. Beide keukens beschikken over voldoende opslagmogelijkheden en plaats om te koken. Eén van de keukens is getoond op de foto hiernaast.

Een kijkje van dichterbij nemen op één van deze kamers? Dan kun je eenvoudig een bezichtiging inplannen wanneer het jou uitkomt.

Wat zeggen onze klanten?

Kamerverhuur Amsterdam is onderdeel van Marcel van Hooijdonk Real Estate. Door de jaren heen heeft Marcel van Hooijdonk een groot aantal tevreden huurders zijn diensten geleverd. Wat zijn de ervaringen?

"Marcel is gemakkelijk in de omgang"

Marcel is erg gemakkelijk in de omgang. Als ik ergens problemen mee heb, kan ik hem altijd bereiken. Hij reageert direct en komt snel met een oplossing die voor beide partijen in het voordeel werkt.

Fikret,

langdurig huurder

Deze referentie lezen

"Bedankt Marcel!"

Na een moeizame en lange zoektocht naar een kamer kwam ik uit bij Marcel van Hooijdonk. Ik ben vorig jaar gestart met mijn studententijd, waardoor ik op zoek was naar woonruimte in de buurt. Marcel had woonruimte in de aanbieding waarin ik geïnteresseerd was. Niet veel later was alles geregeld! Ondanks dat er grote woningnood voor studenten is heb ik toch een kamer bij Marcel kunnen vinden. Hartelijk bedankt!

Emiel,

langdurig huurder

Deze referentie lezen

Kunnen we je helpen?

Loop je ergens tegenaan, wil je meer weten over de beschikbare woonruimten of heb je een andere vraag? Marcel van Hooijdonk helpt je met al je vragen over Kamerverhuur Amsterdam.

Mail ons
info@zuylenstaete.nl

Ma. t/m vr. van 09.00 tot 17.00