Algemene voorwaarden

Hoewel aan alle pagina's van de website van Kamerverhuur Amsterdam de grootst mogelijke zorg is besteed, is het mogelijk dat enkele informatie verouderd is en derhalve niet langer correct. Daarom kunnen er geen rechten worden ontleend. Kamerverhuur Amsterdam aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die mogelijk zou kunnen voortvloeien uit informatie van verschillende pagina's.

In het bijzonder vallen links naar derden buiten de controle van Kamerverhuur Amsterdam, dat daarom voor de inhoud van de pagina's van derden nooit verantwoordelijk kan worden gehouden. Kamerverhuur Amsterdam is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites, voor de privacybescherming op die websites of voor de diensten die eventueel via desbetreffende websites worden aangeboden.

Kamerverhuur Amsterdam bezit het auteursrecht op de informatie die via de website van Kamerverhuur Amsterdam wordt verstrekt. Dit geldt voor teksten, beeldmerken, logo's, tekeningen, schetsen en fotomateriaal. Het is derhalve niet toegestaan de informatie te verspreiden of te kopiëren zonder schriftelijke toestemming van Kamerverhuur Amsterdam. Het gebruik van het logo van Kamerverhuur Amsterdam is alleen toegestaan nadat hier toestemming voor verleend wordt.

Kamerverhuur Amsterdam hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens rondom het gebruik van de website. Informatie over bezoeken aan Kamerverhuur Amsterdam wordt slechts gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerkingen en nooit om individuele personen te identificeren. De persoonlijke gegevens die u verstrekt om informatie te ontvangen worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de aanvraag of de reactie en daarna vernietigd. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Voor vragen over de website verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen.

Kunnen we je helpen?

Loop je ergens tegenaan, wil je meer weten over de beschikbare woonruimten of heb je een andere vraag? Marcel van Hooijdonk helpt je met al je vragen over Kamerverhuur Amsterdam.

Mail ons
info@zuylenstaete.nl

Ma. t/m vr. van 09.00 tot 17.00